Винен хороскоп – Близнаци, Рак


Близнаци, вино, бяло вино, винен хороскопБлизнаци – любимият ми знак. Очарова ме лекотата, с която преминават през живота, лекотата с която си прощават и просто продължават. Не че нямат проблеми, но както казва майка ми (близнак, разбира се): “Е, то човек трябва да е малко и артист.”. Близнаците сменят много често любимите си вина, всъщност всяко вино им е любимо…до следващото. Не съм забелязала да имат предпочитания бели, червени, розе, но по-скоро гравитират към белите. Изглежда им допада лекотата и свежестта, както и разбира се това, че белите са по-простите и лесни за разбиране вина. Близнаците обичат да усвояват всякаква информация, а не да я класифицират. Девите са по класификациите. Свежи, леки, ефирни вина – това най-често е избора на този очарователен знак. Като самите тях. Дали ще ги видите с Австрийски ризлинг, Новозеландски совиньон блан, или гръцко асиртико (обичат да експериментират, нали) всъщност няма значение. Присъединете се към тях, с вино или без, и ще си прекарате приятно.

рак, вино, винен хороскопРак – въпреки че, изглеждат твърди отвън повярвате, те са меки от вътре. Този воден знак много държи на семейството и приятелите си. Раците са истински чревоугодници, макар че далеч не всеки Рак е запален готвач. Въпреки това храната е много важна за тях. Раците ме научиха, че храненето всъщност е духовно преживяване, не само физическо. Каквото и вино да избере този знак, то ще бъде винаги хармонично съчетано с конкретното ястие. Поради тази причина обикновено избират по-семпли и лесни за комбиниране вина – Сансер, бели вина от Елзас или червени от Прованс. Може и да избират лесно разбираеми вина, но както забелязвате са от престижни, доказани винарски области. Раците не си падат по евтините имитации, стойностни дълготрайни неща са тяхната страст и същото се отнася и за вината.

Очаквайте скоро Лъв и Дева…

Вижте още и Овен и Телец

Advertisements

8 thoughts on “Винен хороскоп – Близнаци, Рак

  1. Pingback: Винен хороскоп – Овен, Телец | Fresh Cuts of Life

  2. smokinka

    Аз съм близнаци , но пък съм в онзи край на България , където най -много на почит е червеното вино 🙂 Но винаги, винаги по 24 часа на ден бих добавила розе към приятния разговор или обяд.

  3. Pingback: Винен хороскоп – Лъв, Дева | Fresh Cuts of Life

  4. Pingback: Винен хороскоп – Везни, Скорпион | Fresh Cuts of Life

  5. Pingback: Винен хороскоп – Стрелец и Козирог | Fresh Cuts of Life

  6. Pingback: Винен хороскоп – Водолей и Риби | Fresh Cuts of Life

  7. Pingback: Винен хороскоп – Овен, Телец | Fresh Cuts of Life

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s