Винен хороскоп – Лъв, Дева


вино, Бордо, Лъв, хороскопЛъв – ако очаквате да ви кажа, че Лъвовете винаги избират шампанско, ще ви разочаровам. Хората често казват за тях, че са егоистични, нарцистични и самовлюбени. И все забравят да добавят, че те са още щедри, благородни и лоялни. Вярно е, че обичат да впечатляват, но …. най-вече себе си. А това, че впечатляват и околните е страничен ефект. По отношение на вината, да митовете са верни, цената не е фактор. Ако Лъвът е решил, че иска нещо, незначителен детайл като високата цена не може да го спре. Ще намери начин да го придобие. И е много важно да си го купи сам. Ако някой му го подари, ок, но не се брои. Да, всички знаем, постиженията са важни за тях. Забелязала съм, че като че ли клонят повече към червените вина. Привлечени са от благородството и дълбочината им. Виното на Лъва е Бордо. Как защо? Всички говорят за него, не всеки го разбира. Предизвикателство, точно като за него. И разбира се най-скъпото, което може да си позволи. Това го обсъдихме вече.

вино, ДеваДева – те често имат страхотен нос за вина. Но нали знаете какви високи изисквания имат към света, е и към себе си…преди да споделят каквото и да е за вино, ще са прочели внимателно, де що има книги и сайтове за вино. И чак тогава, добре подготвени с теория ще започнат да експериментират. Избягвайте да им давате акъл, защо еди кое си вино е много велико. Естествената им склонност към обясняване ще избликне в 46 минутна лекция, как нищо, ама нищо не разбирате, поради следните 23 детайлно (разбира се) описани причини. Мда, по 2 мин. на причина. Не е съвпадение, нали знаете. Майтапите настрана, Девите са земни, организирани и надеждни, добри приятели и чудесни отдадени на работата служители. Но след дълъг работен ден и те обичат да разпуснат малко (най-вероятно чрез съставяне на списък със задачи) с чаша вино в ръка. Богатите, земни и добре балансирани блендове Каберне/Мерло много им допадат. Падат си по белите, но трябва да са безупречни сортови като Сансер например. Тъй като, този знак има навика да задълбочава, не се учудвайте ако вашия приятел Дева се окаже винен експерт и е опитал почти всичко на пазара.

Очаквайте скоро Везни и Скорпион…

 Вижте още и Овен и ТелецБлизнаци и Рак, Везни и Скорпион, Стрелец и Козирог

Advertisements

5 thoughts on “Винен хороскоп – Лъв, Дева

  1. Alexandra

    ххииххх, аз съм Дева, но нито съм земна, нито съм организирана, нито разбирам нещо от вина:))))))) може и да не съм Дева дори:))))) след прочетеното, обаче, задължително ще пробвам Сансер, а от червените страшно харесвам Пино Ноар..:))) благодаря за усмивката, с която го изчетох по време на сутрешното кафе:))))

  2. Pingback: Винен хороскоп – Везни, Скорпион | Fresh Cuts of Life

  3. Pingback: Винен хороскоп – Стрелец и Козирог | Fresh Cuts of Life

  4. Pingback: Винен хороскоп – Овен, Телец | Fresh Cuts of Life

  5. Pingback: Винен хороскоп – Водолей и Риби | Fresh Cuts of Life

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s