Divino.Taste 2013


Тези дни всички ни вълнуват съвсем различни неща от виното. Колкото и да сме напрегнати обаче, добре е да  имаме и нашите малки моменти на вдъхновение. За да не изпушим съвсем.

Divino.Taste – изложението на българско вино, е събитието, което чакам с нетърпение всяка divino.tasteесен. Спомням си, че на първото през 2011 отидох с леко недоверие и от любопитство, а се върнах възхитена. На второто вече бях ентусиаст и прекарах там почти цели два дни. Хубавото на това изложение е, че имам възможност да опитам много и нови български вина. Признавам, че дълго време бях скептична към тях. Вината (и винопроизводителите) в България извървяха дълъг път. Отдавна мина времето, когато просто бяха поели в правилната посока. Сега,  с всяка година те стават по-добри и по-интересни.

За тези, на които пиенето им идва в повече, има много интересна програма от лекции и майсторски класове. Запазете си 16 и 17 ноември,  зали 6 и 8 на НДК в София, взимайте тефтерите (все пак дегустационните бележки са важни) и идвайте. Не само, че ще опитате нови и интересни вина, но със сигурност ще срещнете нови и стари приятели.

divino.taste 3

Advertisements

2 thoughts on “Divino.Taste 2013

  1. Гергана Лазарова

    Еее, страхотно, Миме! Значи може би ще се видим отново, много ще се радвам. Аз ще съм с Еси (главен редактор на сп. „Меню“) на едната каса и ще продаваме билети. 🙂
    Хайде, до скоро си пожелавам тогава! 🙂

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.