DiVino.Taste 2014 – първи впечатления


divino.taste 2014, българско вино, дегустация

Снимка DiVino.bg

Накратко впечатленията от ден първи.

Верментиното на винарна Александра – много добро попадение на Alex Velianov, утре предстоят и червените.

Росиди – Оригинални вина. Опитайте ги всички. Дори да не ви харесат, пак ги опитайте. Интересни и провокативни. Харесах си шардонето Egg Fermented много елегантно. Едновременно плодово, но и обло и загладено. Сирата е голяма изненада.

Ако се загубите в изобилието на вкусове, винаги има Шато дьо Вал, за да сверите посоките.  Резерва кларет е едно от нещата, които не трябва да се пропускат.

Бургозон, въпреки че прекрасно ги познавам, не можах да подмина щанда им. Просто за удоволствие – леки, свежи, минерални вина. Но също елегантни и достатъчно сериозни, за да ви заинтригуват. Истински Шабли стил.

Днес продължаваме, нали?

5 thoughts on “DiVino.Taste 2014 – първи впечатления

  1. Гергана Лазарова

    Ех, Мими, няма да се видим тази година там… С друго се занимавам – помагам на курса на Йоанка. Не се оплаквам, защото ми е страшно интересно! Но на форума исках да дойда, за да може поне за малко да се видим с теб. Нищо, ти ще разказваш после.🙂
    Усмивки и приятно изкарване!

  2. Pingback: DiVino.Taste 2014 е зад нас | Fresh Cuts of Life

  3. Pingback: DiVino.Taste 2014 – виното | Fresh Cuts of Life

  4. Pingback: Изкусителите – Вионие 2012 и 2013, Еолис | Fresh Cuts of Life

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s