Пловдив – домакин на DWCC 2015


DWCC2015

Вече е официално, осмото издание на Digital Wine Communication Conference  ще бъде проведено в Пловдив, България на 23, 24 и 25 Октомври 2015. Това е единствената международна конференция, която е посветена на виното и неговата комуникация в интернет и е насочена към  специалисти от вино индустрията и уеб пространството.

DWCC 2015 e подкрепена от многожество компании от винената индустрия в България, както и от община Пловдив. Организира се от Ryan и Gabriella Opaz и Robert McIntosh.

Това е осмото издание на DWCC, домакини предишните години са били Испания, Португалия, Австрия, Италия, Турция и Швейцария.

Целта на DWCC е сближаване на виното и интернет комуникациите, затова и този път конференцията ще предостави разнообразни работни срещи и класове за обогатяване уменията и информацията, необходима на винените комуникатори през 21 век. Тези срещи/сесии се водят от международни експерти в тяхната област, които идват специално, за да споделят своите знания и опит с участниците; от друга страна, конференцията е изключително добра възможност за всеки във винената индустрия да създаде нови контакти и едновременно с това да научи много от хората на своето ниво или водещи фигури от индустрията.

DWCC14 Masterclass

DWCC14 Masterclass

Сред лекторите са са имена като Тед Попов от Accolade Wines, Генерален мениджър – Европа, Среден Изток, Африка, Южна Америка; виненият писател от Великобритания и сътрудник в http://www.Jancis.Robinson.com Richard Hemming; Felicity Carter – Главен редактор на списаниеMeiningers Wine Business International, Damien Wilson – Декан на MSc по Винен Бизнес – ESC Dijon Bourgogne, Robert Joseph – създателят на International Wine Challenge, Ryan Opaz – CEO на Vrazon, Richard Siddle – бивш редактор в Harpers Wine and Spirits, Judy Kendrick и Ana Sofia Oliviera – наградена PR Компания JKMarketing, Simon Woolf – сътрудник на TimAtkin.com и специалист в областта на естествените вина.

Участниците в конференцията ще имат възможност вземат участие в множество образователни дегустации, както и ще се докоснат до гостоприемството на българите и българското вино и храна в отделни подкрепящи събития, посещения и туристически разходки в няколко винопроизвеждащи региона в България, като на фокус ще са местните уникални сортове!

Регистрация за конференцията DWCC2015  на DWCC ( www.dwcc.co).

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.