Новото на Rakia FEST 2015!


Балкан ракия фест 2015

Ракия Фест започва днес.  Петък е, заслужавате да си  отделете малко време. Пък и организаторите са подготвили толкова интересни неща, че дори за неизкушени от балканската напитка ще бъде забавно.

Какво е новото? Не мога да не отбележа, изключително адекватната, креативна и отлично организирана реклама на феста. Поздравления за създателите, както и за тези които я осъществяват. Свежи послания, визии и подходящи комуникационни канали. Какво
повече да иска един рекламист?

Премиерите

теридакНека името на феста не ви заблуждава, както миналата година ще има представени не само ракии, но и много други интересни напитки. Турската раки е позната у нас, но сега ще имаме възможност да опитаме най-луксозната и версия. Премиера на TEKIRDAG RAKISI №10, 47,5 градусова всепризната луксозна ракия. Дестилира се в 10 номерирани ръчно-изработени медни казана от грозде достигнало перфектната възраст. Придобива кремаво бял цвят когато се добавя вода. На Rakia FEST ще видите уникалната луксозна бутилка с меден обков и ще може да се насладите на невероятните качества на питието TEKIRDAG. Аз лично, чакам с нетърпение.

избата братя минковиДруг дебют на BALKAN RAKIA FEST 2015 на елегантната и изискана Ракия От Избата Братя Минкови, златен медалист от Spirits Selection by Concours Mondial de Bruxelles, 2015 който идва специално за феста.

Плиска Винекс ПреславЗа първи път и специално за събитието Винекс Преслав ще представят новото PREMIUM бренди „Pliska XO Premium“, направено от 10 годишен дестилат! Обещават да бъде уникално питие, добре балансирано и с невероятни аромати. Отбелязвам си да проверя лично.

Ту Ку сакеЯпонска интрига ни обещават организаторите, защото за първи път пред българска публика ще се представи премиум сакето TY KU. Разбира се, посетителите на Balkan Rakia Fest ще могат да го дегустират.

дегустация на сляпоЕкспертите в областта на ракията са наистина много. На феста ще имат възможност да тестват своите познания и нюх в „Дегустация на сляпо“.

Не мога да не отбележа и смислените и чудесно представени майсторки класове. Програмата можете да видите на страницата им във Facebook.
Въобще, фестът отбелязва огромна крачка напред. Няма как да не се зарадваме на такова положително развитие.

И накрая, просто за удоволствие, само няколко от новите визии на феста.
not whiskeyrakia fest 1rakia fest 2rakia fest 3

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.