ІV БАЛКАНСКИ ФЕСТИВАЛ НА РАКИЯТА


Ракия фест 2016

Запазете си датата 2 декември, защото тогава в НДК – зала 6, от 12:00 часа ще отвори врати четвъртия Балкански фестивал на ракията и високоалкохолните напитки, или както ние си го знаем Rakia Fest.

Успехът на третото издание с близо над 5000 посетители и над 30 фирми участници, дадо увереност на организаторите, че може да направят събитието още по-добро и здравата са се постарали.

rakia-fest-111ВАЖНО! По желание на посетители и изложители, проявата тази година е увеличена с ден повече и с работно време от 12.00 до 20.00 часа. По време на фестивала ще бъдат представени ракии от родните производители, както и традиционни, високоалкохолни напитки от Турция, Гърция, Македония, Сърбия и други балкански държави.

В рамките на фестивала, посетителите ще имат възможност да дегустират продуктите на :

Винпром Пещера, Вила Ямбол, Rakia shop.eu, Врачанска теменуга, Ракия Тиквеш от Македония, СИС Индустрис, Винпром Карнобат, ВИ Мараш, Едоардо Миролио, Дестилерия  Исперих, Винпром Свищов, Изба Карабунар,Черноморско злато, Винекс Преслав, Винпром Троян, Геслин с техните турски ракии, Леопард Трейдинг ще представят узо Пломари, и още производители и вносители от Балканите.

За първи път на изложението ще се представят производители и вносители, които не са участвали до сега и посетителите ще бъдат приятно изненадани от продуктите които те ще покажат.

Програмата на фестивала включва още майсторски класове, лекции и дегустации.

За улеснение на всички гости на Балканския фестивал на ракията и със съдействието на Меик 98 ЕООД – дистрибутор на алкохолни напитки, през цялото време на фестивала  ще работи промо магазин,  където продажбите на алкохолни продукти ще бъдат на цени на производителя.

И още една много приятна новост – за да е пълно удоволствието от събитието сме подготвили и балканска скара от сръбски ресторант “Кафана Стефанович’.

Билети могат да бъдат закупени през сайта http://www.ticketpro.bg/ и на мястото на събититето. Ще се допускат само лица над 18 години!

Не забравяйте, от 2 до 4 декември – зала 6 НДК от 12,00 до 20,00 часа, ще се видим на чаша от традиционните балкански напитки.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s