DiVino.Taste 2016 предлага много повече от дегустация на най-добрите български вина


divino-taste-2016-za-medii-4

Шестото издание на DiVino.Taste, което ще се проведе от 18 до 20 ноември, в НДК, София, предлага изключително богата програма от лекции и презентации. Те са отворени за всички участници и посетители на най-големия форум на българското вино. Тимо Йокинен и Теодор Тодоров ще представят възможностите за износ към един традиционен за българските вина пазар като скандинавските страни.

Какви са предизвикателствата пред българските производители на вино, които искат да изнасят продукцията си към най-конкурентния пазар в света – Съединените щати, ще обобщят Ивелина Кюлева, Милена Василева и Марин Атанасов от Бранд маркетинг организация за световни вина.

Виненият консултант и журналист Йохен Ерлер (Circle of Wine Writers) ще представи най-новите тенденции в търговията и консумацията на вино в световен план.

divino-taste-2016-za-medii-4-2DiVino.Taste 2016 обръща специално внимание и на един сектор, който печели все по-голяма популярност у нас – крафт бирите. Какви са приликите и разликите в занаятчийското производство на бира и вино, ще разкаже холандският пивовар Карел Рьоел.

В рамките на DiVino.Taste 2016 ще бъдат представени и възможностите за обучение в авторитетния Wine & Spirit Education Trust,

Тазгодишното издание на DiVino.Taste предлага и оригинална среща на виното и музиката. Иво Върбанов и Фиамета Тарли – утвърдени музиканти и партньори в работата и в живота ще се представят като клавирно дуо с концерт на 19 ноември 2016 в зала 7 на НДК! Освен талантлив музикант и пианист, Иво Върбанов произвежда в Южен Сакар вина с марката Ivo Varbanov.

Вижте пълната програма на DiVino.Taste  2016: http://2016taste.divino.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B0/

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.