Ура, ура, ура – LOVE WINES отново е тук


th-5075056238-1364x516

Ах, как само ми липсваше това събитие! Но вече всичко е наред, задава се WINEBOX PORTFOLIO TASTING 2018, или както ние го знаем – „LOVE WINES“ .

Не е никак лесно и вероятно за това малко фирми вносители се нагърбват да организират подобно нещо. Но когато се случи за нас любителите на вино настъпва истински празник.

Кога: 23 Март 2018, петък, 12:00 – 21:00 ч.

Къде: Централен военен клуб, София

Колко: Този път билетите са разделени в две категории, от 30 и 85 лв. Всички подробности можете да видите ТУК

За трети пореден път винолюбители, професионалисти и големи имена от винената индустрия отново ще се съберат, за да обменят мисли и впечатления. Еднодневното събитие ще ви срещне с експерти, готови да споделят своя опит, ноу-хау, страст и вино. Представители от над 20 световни изби ще отворят повече от 150 вина за вас!!! Така че, изобщо не се колебайте, ами съберете група от приятели и прекарайте ден, в който ще се насладите на изключителни вина.

Поне за мен, ценното на събитието „LOVE WINES“ е, че имам възможност да опитам  различни винени сортове и стилове и да си поговоря лично с хората, които ги правят. За статистиката – на 23 Март ще бъдат отворени френски, италиански, испански, български вина, вина от Германия, от Южна Африка и Нова Зеландия, от Аржентина и Чили.

Има едно нововъдение с билетите, което организаторите много разумно са предвидили тази година – Възможността за закупуване на талони. Ако не искате да купувате по-скъпия билет, с който имате достъп до всички вина, а пък все пак искате да опитате някои от тях, то има решение – талоните за които ви говоря. Чрез тях се дава възможност на закупилите вече БИЛЕТ СТАНДАРТ да опитат допълнително избрани от тях вина в ценова категория над 100 лв. Един Талон е с цена 3 лв. Едно вино в ценова категория между 100 и 400 лв ще може да се опита срещу от 1 до 5 талона. Вината в този ценови клас ще имат обозначение върху бутилката срещу колко талона могат да се опитат. Така че, ще разгледаме спокойно кое вино искаме да опитаме и след това ще си закупим необходимия брой талони. Гъвкаво и разумно.

Ще се видим там, нали?

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.