Дивино тейст 2018

Ново място за DiVino.Taste 2018 – Интер Експо Център София


От 23 до 25 ноември тази есен зала 5 на Интер Експо Център София ще се превърне в най-голeмия дегустационен салон на България! Новото местоположение на Форума на българското вино DiVino.Taste си има предимства. Нас като потребители, ни интересува да има достатъчно място, за да не се бутаме; да е с добра климатизация, за да не ни е задушно, а всички знаем, че се загряваме след известно количество вино; и ако може да не се налага да ползваме автомобил. Е, Интер Експо Център изпълнява всички тези условия. Честно казано НДК доста отесня за изложението, а и безкрайните ремонти в центъра на София не помагат с нищо за доброто ни настроение.

Няма да ви казвам, че DiVino.Taste най-посещаваният форум на БГ виното, това си го знаете. Само ще припомня, че там се представят и големи и малки производители, всички разполагат с еднаква площ и акцентът е само и единствено върху вината. Точно за това, на него ми се случва да открия най-много забележителни и непознати за мен вина.

Дивино 2018

Този път ще има над 70  български винопроизводители, така че ще имаме на разположение над 500 от най-добрите български вина за дегустация. Да си призная, радвам се че до там се стига директно с метрото и няма да се налага да карам.

Отново ще можем да си купим вината, които са ни харесали, защото ще се продават в специално изградения за събитието магазин Casavino.

Предвидена е и силна програма от майсторски класове с дегустации на световни и български вина, интересни и полезни презентации и демонстрации от световни експерти и още редица изненади за професионалисти и ценители.

Запазете си дните от 23 до 25 ноември 2018 – това е най-доброто време да се заредите с вино!

Билетите за изложението вече са в продажба. Можете да закупите билети за шоуто предварително онлайн на по-добра цена ето ТУК

1 коментар за “Ново място за DiVino.Taste 2018 – Интер Експо Център София

  1. Pingback: Програмата на DiVino.Taste 2018 – по-богата и по-разнообразна от всякога! | Fresh Cuts of Life

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.