CASAVINO Selection 2022 отново е тук!


Хубавите новини не спират – петата CASAVINO Selection ще бъде представена официално на 1-ви октомври, събота, от 14 ди 19 ч.

Селекцията е под мотото „Виното, за което говорим“ – това са вината които ни карат да размишляваме, спорим, дегустираме, експериментираме и да предизвикваме собствените си вкусове и убеждения. И не ли точно в това магията на виното?

CASAVINO Selection 2022 събира най-доброто за 2022 според  вкуса, усета и небцето на екипа. Хубавото на този подход е, че винарните, които познаваме, ще се представят с нов прочит на сортови вина и купажи в малки серии, произведени и бутилирани ексклузивно за CASAVINO. Ще бъдат представени и няколко вина от CASAVINO Selection 2021, които нямахме възможност да опитаме миналата година, но сега ще наваксаме.

Кога: 1 октомври 2022, 14-19 ч.

Къде: В уютната обстановка на една от най-очарователните софийски градини – Клуб Мотто и Spaghetti Kitchen, ул. Аксаков 18. Символично завръщане, защото през 2018 от същото място започна всичко.

ВХОД: Билетите за вход са в активна продажба online и offline във всички магазини CASAVINO. Има и билет за двойки, защото винаги е по-приятно да говориш за виното с подбрана компания.

И няколко важни неща за събитието:

🔵 Събитието ще бъде навън, но организаторите са подготвени в случай на неблагоприятни метеорологични условия. Предвиден е и гардероб за връхните Ви дрехи.

🔵 Започва в 14:00 и завършва в 19:00, но ако дойдете по-рано, ще можете да дегустирате всички вина спокойно и да имате достатъчно време да им се насладите, да поговорите с екипите, които стоят зад тях, а и защо не – да хапнете.

🔵 Говорейки за храна, организаторите са помислили и за всички гладни. Заедно със Spaghetti.Kitchen са направили специално меню, в което интригуващо са включили три пенливи вина на бутилка и чаша, с които успешно да регулираме PH нивото и да рестартираме рецепторите. Още една причина да дойдете по-рано и да отделите повече време за събитието.

🔵 Билетът за вход дава достъп до събитието и дегустация на всички вина от CASAVINO Selection 2022. Ако цифрите Ви говорят по-добре, то по време на събитието ще имате възможност да опитате 39 вина от CASAVINO Selection на 12 винарни, както и 5 енотечни вина от Дамяниица, в последни бутилки (за тях ще разберете повече на живо).

🔵 На входа всеки гост получава дегустационна чаша срещу депозит от 10,00 лв, който депозит се връща при връщане на чашата. Чашата може да бъде подменяна за чиста такава по всяко време на масата с чашите.

🔵 Освен чашата, ще получите и малка книжка с информация за всички вина, в която има специални 4 листа, на които можете да запаметите Вашите дегустационни бележки.

🔵 Всички винари ще бъдат снабдени със специални маркери за стъкло, с които ще разписват и рисуват закупените бутилки, при желание. Виното, все пак, е изкуство и разписано ще носи още повече сантимент за всеки притежател.

🔵 По време на събитието ще има специален CASAVINO магазин, в който всички вина, които участват в дегустацията, могат да бъдат купени. Ако искате да отнесете вкъщи повече бутилки и не искате да ви тежат, винаги можете да ги поръчате и online, екипът на CASAVINO  ще ги достави.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.