Обичате вино? Задължителната дестинация е DiVino.Taste 2023


Идва това време от годината, когато всички обичащи виното имат една задължителна дестинация – DiVino.Taste 2023

Тази година изложението ще се проведе от 1 до 3 декември в зала 1 на Интер Експо Център София. Билети ТУК.

DiVino.Taste не е просто изложение, а място което събира под своя покрив най-добрите винени творения на България. Провежда се за 12-та поредна година и отдавна доказа, че е най-успешният формат за популяризиране в България и по света на качественото българско вино и винопроизводство. Защо?

При безкомпромисно равни условия за всички винени изложители – малки, средни и големи, изложението събира под един покрив най-добрите български вина – нови и от актуални реколти. Включват се значима част от българските винарски изби – както дебютанти, така и утвърдени традиционни изложители. При това самите собственици и винари застават най-често зад щанда, за да предложат и представят продуктите си и да разкажат историите на създаването им.   

Така DiVino.Taste е подходящо и интересно събитие както като професионална платформа за непосредствен контакт между българските производители и ресторантьори, търговци, дистрибутори, сомелиери, журналисти, така и като своеобразна актуална витрина на българското вино за всички ценители или винолюбители – начинаещи и напреднали. Едно място за срещи, запознанства и градивни дискусии между колеги, приятели, съмишленици – споделящи уважение и интерес към света на виното.  

Заедно с качеството и разнообразието на българското вино расте и DiVino.Taste. Тази година, в 12-ото издание, участващите винопроизводители са рекорден брой – повече от 90. А вината, които те ще предложат за дегустация, са над 600!

Акцентът в предстоящото издание е върху винените региони – една дискусионна тема, която вълнува винената общност. Защото за виното произходът е от огромно значение! Освен че по традиция изложителите са разпределени в залата по региони, майсторските класове от паралелната програма също са основно свързани с темата.

В този линк може да видите цялата съпътстваща програма на майсторските класове, семинари и презентации на DiVino.Taste 2023.

Ценен традиционен партньор на DiVino.Taste са CASAVINO – благодарение на техния магазин може да закупите вината, които сте си харесали и набелязали!
А сред морето от производители и вина ще може да се ориентирате чрез удобното мобилно приложение DiVino.Taste, което ще заработи малко преди събитието.

ИНТЕР ЕКСПО ЦЕНТЪР СОФИЯ, зала 1

Работно време на изложението DiVino.Taste 2023

1 декември, петък, от 14:00 до 16:00 – само за професионалисти и медии
                                    от 16:00 до 21:00 – за всички посетители

2 декември, събота, от 11:00 до 20:00 – за всички посетители

3 декември, неделя, от 11:00 до 19:00 – за всички посетители

Изберете билети за изложението!

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.