Wine Tips&Tricks

Как да се науча да дегустирам – основни аромати в червеното вино

Как да се науча да дегустирам – тялото на виното

Как да се науча да дегустирам – танините

Как да се науча да дегустирам – киселините

Как да се науча да дегустирам – сладостта

Дегустацията – основни положения

Две много много важни правила при дегустирането на вино  

Онзи винен момент… 

Какво да питам за виното – ако се чудите дали да задавате въпроси и какви да са те

Как да се облечем за винена дегустация

10 причини да пием розе

Видове винени сноби и как да се справяме с тях

Как да комбинираме вино и вегетарианска храна

Видове вино и как да се ориентираме в тази навалица

Как да съчетаваме пица и вино

5 причини да пием Божоле

Как да охладим виното за 10 минути

Петна от червено вино! Как да действаме

5 начина да подобрим вкуса на виното

Как да комбинираме вино и сирена

Вино за начинаещи: Минералните аромати във виното

Вино за начинаещи: дървесните аромати

Винени джаджи

Махмурлук – как да оцелеем на следващия ден

Как да отворим бутилка вино ако нямаме тирбушон?

Най-важните неща за виното за 7 минути

Разкрийте тайните на червеното вино само по цвета

Има нещо странно в това вино – дефекти във виното

Бетонното яйце – нова мода или иновация във винопроизводството

Няколко признака, че се превръщате във винен маниак   

Как да изглеждаме като винен експерт, без въобще да разбираме от вино

Как виното и дъбовата бъчва се ожениха

3 коментара за “Wine Tips&Tricks

  1. Pingback: Петна от червено вино! Как да действаме | Fresh Cuts of Life

  2. Pingback: Пътувам мислено с Шардоне от Корсика | Fresh Cuts of Life

  3. Pingback: Как да направя Рас ел ханут | Fresh Cuts of Life

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.