Wine Tips&Tricks

Две много важни правила при дегустирането на вино

Как да се облечем за винена дегустация

10 причини да пием розе

Видове винени сноби и как да се справяме с тях

Как да комбинираме вино и вегетарианска храна

Видове вино и как да се ориентираме в тази навалица

Как да съчетаваме пица и вино

5 причини да пием Божоле

Как да охладим виното за 10 минути

Петна от червено вино! Как да действаме

5 начина да подобрим вкуса на виното

Как да комбинираме вино и сирена

Вино за начинаещи: Минералните аромати във виното

Вино за начинаещи: дървесните аромати

Винени джаджи

Махмурлук – как да оцелеем на следващия ден

Как да отворим бутилка вино ако нямаме тирбушон?

Най-важните неща за виното за 7 минути

Разкрийте тайните на червеното вино само по цвета

Има нещо странно в това вино – дефекти във виното

Бетонното яйце – нова мода или иновация във винопроизводството

Няколко признака, че се превръщате във винен маниак

Как да се науча да дегустирам – тялото на виното

Как да се науча да дегустирам – танините

Как да се науча да дегустирам – киселините

Как да изглеждаме като винен експерт, без въобще да разбираме от вино

Как виното и дъбовата бъчва се ожениха

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s